Категории

  Дополнителни услуги

  Изберете валута

CLOUD 1
Веќе од $252.00 USD Полу-годишно

DISCO
40Gb SSD.

CPU
1 Core.

RAM
2Gb Memoria.

DATOS
2 Tb de Transferencia.

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ Бесплатна конфигурација
CLOUD 2
Веќе од $336.00 USD Полу-годишно

DISCO
60Gb SSD.

CPU
2 Core.

RAM
4Gb Memoria.

DATOS
3 Tb de Transferencia.

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ Бесплатна конфигурација
CLOUD 3
$294.00 USD Полу-годишно

DISCO
35Gb SSD.

CPU
3 Core.

RAM
5Gb Memoria.

DATOS
4 Tb de Transferencia.

PANEL-SERVER
cPanel LiteSpeed.

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ Бесплатна конфигурација